Traktordäck till Fordson

Är det dags att köpa nya däck till en traktor från Fordson? Vi hjälper dig att hitta däck till flertalet traktormodeller som tillverkas av Fordson.

Fordson Dexta

2 uppsättningar dimensioner av traktordäck till Fordson Dexta. Fordson Dexta har tillverkats i 4 år under perioden 1958 till 1961 och är utrustad med en motor på 32 hästkrafter (HP).


Fordson Farm Major

3 uppsättningar dimensioner av traktordäck till Fordson Farm Major. 1959 lanserade Fordson sin nya traktor Fordson Farm Major som de utrustat med en motor på 42 hästkrafter (HP).


Fordson Fordson F

En uppsättning dimensioner av traktordäck till Fordson Fordson F. Fordson Fordson F lanserades 1917 och har sedan dess tillverkats under totalt 12 år. Fordson Fordson F har en motor på 20 hästkrafter (HP).


Fordson Major

En uppsättning dimensioner av traktordäck till Fordson Major. Fordson Major (1945 - 1952) är en traktor från Fordson som har en motor som ger en effekt på 27 hästkrafter (HP).


Fordson Super Dexta

2 uppsättningar dimensioner av traktordäck till Fordson Super Dexta. 1962 lanserade Fordson sin nya traktor Fordson Super Dexta som de utrustat med en motor på 39 hästkrafter (HP).


Fordson Super Major

En uppsättning dimensioner av traktordäck till Fordson Super Major. Fordson Super Major lanserades 1961 och har sedan dess tillverkats under totalt 4 år. Fordson Super Major har en motor på 54 hästkrafter (HP).