Traktordäck till Fordson

Är det dags att köpa nya däck till en traktor från Fordson? Vi hjälper dig att hitta däck till flertalet traktormodeller som tillverkas av Fordson.

Fordson All-Around

En uppsättning dimensioner av traktordäck till Fordson All-Around. Under 1937 lanserade Fordson sin då nya traktor Fordson All-Around som levererades med en motor på 25 hästkrafter (HP).


Fordson Dexta

2 uppsättningar dimensioner av traktordäck till Fordson Dexta. 1958 lanserade Fordson sin nya traktor Fordson Dexta som de utrustat med en motor på 32 hästkrafter (HP).


Fordson Farm Major

3 uppsättningar dimensioner av traktordäck till Fordson Farm Major. Med en motor på 42 hästkrafter (HP) lanserades Fordson Farm Major under år 1959. Fordson Farm Major har tillverkats under 4 år.


Fordson Fordson F

En uppsättning dimensioner av traktordäck till Fordson Fordson F. Under 1917 lanserade Fordson sin då nya traktor Fordson Fordson F som levererades med en motor på 20 hästkrafter (HP).


Fordson Fordson N

En uppsättning dimensioner av traktordäck till Fordson Fordson N. Under 1929 lanserade Fordson sin då nya traktor Fordson Fordson N som levererades med en motor på 21 hästkrafter (HP).


Fordson Major

En uppsättning dimensioner av traktordäck till Fordson Major. Med en motor på 27 hästkrafter (HP) lanserades Fordson Major under år 1945. Fordson Major har tillverkats under 8 år.


Fordson New Major

En uppsättning dimensioner av traktordäck till Fordson New Major. Med en motor på 38 hästkrafter (HP) lanserades Fordson New Major under år 1952. Fordson New Major har tillverkats under 7 år.


Fordson Power Major

2 uppsättningar dimensioner av traktordäck till Fordson Power Major. Fordson Power Major har tillverkats i 4 år under perioden 1958 till 1961 och är utrustad med en motor på 52 hästkrafter (HP).


Fordson Super Dexta

2 uppsättningar dimensioner av traktordäck till Fordson Super Dexta. Fordson Super Dexta har tillverkats i 3 år under perioden 1962 till 1964 och är utrustad med en motor på 39 hästkrafter (HP).


Fordson Super Major

En uppsättning dimensioner av traktordäck till Fordson Super Major. Med en motor på 54 hästkrafter (HP) lanserades Fordson Super Major under år 1961. Fordson Super Major har tillverkats under 4 år.